Uudet pelaajat

Tervetuloa mukaan KyIF-08 joukkueeseen! Joukkueessamme on tällä hetkellä noin viisikymmentä innokasta pelaajaa. Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. (Tarkemmat treeniajat löydät kalenteristamme). Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Ville Niemenlehto. 

Mukaan voit tulla joko suoraan harjoituksiin tai ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan (Mia Kurki). 

Harjoituksiin tarvitset säärisuojat ja vesipullon. Kokeilukerroilla voit lainata joukkueen palloa. Kun hankit oman pallon, hanki ehdottomasti Select Omega tai Select Omega Pro, koko 4. Pallot ovat treeneissä yhteisiä. On tärkeää, että kaikilla on samanlainen pallo. Täällä tarkemmin pallosta ja muista varusteista:

Ensimmäisen kuukauden voi tutustua toimintaamme maksutta. Silloin lapsi pelaa vanhempien vastuulla ja seuran puolesta hänellä ei ole vakuutusta. 

Kun päätette liittyä mukaan joukkueeseen täytä tiedot:
http://public.sporttis.net/TeamPublic/SignUp.aspx?tid=28034&

Ilmoittautuisen jälkeen lähetämme maksutiedot sähköpostitse. Maksu on kausimaksu (1.1.-31.12.) ja se sisältää Palloliiton vakuutuksellisen lisenssin, KyIF:n jäsenmaksun ja pelipaidan. Vakuutus ja lisenssi tulevat voimaan pelaajamaksun suorittamisen jälkeen. 

Treenipaikkojen osoitteet:

Masalan kuplahalli: Rusthollinkuja, Masalan ala-asteen vieressä.
Keskustan tekonurmi: Vanha Rantatie 8, kirkkoa vastapäätä (tekonurmen takana oleva kenttä on taka-Wembley ja toimii varakenttänä)
Häkkinurmi (luonnonnurmi): Vanha Rantatie 8, tekonurmen viereinen nurmi
Heikkilän nurmikenttä: Räätäli Bäckströminkuja, Heikkilä
Kirkkoharjun koulu: Kirkkotallintie 6, 02400 Kirkkonummi
Gesterbynkoulu: Vilhonkummuntie 4, Kirkkonummi

Joukkueenjohtajan ja valmentajan yhteystiedot:
Comments